Contact

MELKPOEDER VOOR CONSUMENT

Gezonde en voedzame melkpoeder

Consumenten wereldwijd gebruiken Vreugdenhil’s Nederlandse melkpoeder voor een heerlijk glas melk, omdat het gezond, voedingsrijk en lekker is. Bovendien heeft het een lange houdbaarheidsdatum en is het uitstekend oplosbaar in warm en koud water. 

Heeft u interesse?

Het hele jaar door verse Nederlandse melk

Nederland heeft uitzonderlijke naam en faam op het gebied van melkproductie. De koeien grazen op prachtige groene weiden en geven 365 dagen per jaar hoge kwaliteit melk. Een groot deel van deze melk wordt verwerkt door Vreugdenhil Dairy Foods, Europa’s grootste producent van volle melkpoeder. We bring you the best of milk.

Contactformulier

Betrouwbare melkpoederspecialist

Wij zijn gespecialiseerd in melkpoeder, met vier productielocaties in Nederland. Vreugdenhil Dairy Foods verwerkt meer dan een miljard kilogram melk per jaar in duizenden tonnen melkpoeder, die we exporteren naar honderddertig landen wereldwijd. Wij verwerken de verse melk van onze ruim achthonderd melkveehouders binnen 24 uur in onze fabrieken tot een kant-en-klaar consumentenproduct. Dit verzekert u van een heerlijk vers product, dat bovendien een lange houdbaarheid kent en een uitstekende oplosbaarheid in warm en koud water.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie en distributie van melkpoeder, kennen wij de zuivelketen beter dan ieder ander. En de excellente melk geeft ons de mogelijkheid om elke dag het verschil te maken voor miljoenen mensen wereldwijd.

Nederlandse kwaliteit

Vreugdenhil Dairy Foods hanteert in de vier moderne productielocaties de hoogste hygiëne- en kwaliteitseisen. Melkpoederproductie is onze specialiteit, daar ligt onze focus. In onze laboratoria worden de melkpoeders dagelijks getest op microbiologische aspecten en kleur, geur en smaak. Deze kwaliteitscontroles garanderen dat onze producten van de beste kwaliteit zijn. Onze productielocaties zijn FSSC 22.000 gecertificeerd en hebben de certificaten voor halal, kosher en biologische melkpoeder. Het Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel (COKZ) ziet toe op de naleving van warenwettelijke normen en EU-regelgeving.

 

kwaliteit
Beschikbare verpakkingen:
  • Sachets: 25g tot 2.500g
  • Blikken: 400g, 900g, 1.800g, 2.500g

Two Cows Hollandia

Flexibiliteit

Bij Vreugdenhil Dairy Foods kunt u kiezen uit een uitgebreide range aan melkpoeders én verpakkingen. Bijvoorbeeld (instant) volle melkpoeder en magere melkpoeder in zowel blikken als sachets van verschillende formaten. Onze smaakvolle melkpoeders dragen bovendien bij aan de vraag naar gezonde voeding. Vreugdenhil Dairy Foods verrijkt de melkpoeder met extra vitaminen en mineralen, precies zoals u dat wenst.