Contact

Over Vreugdenhil

Betrouwbare partner

Vreugdenhil Dairy Foods hecht veel waarde aan langdurige klantrelaties en warme contacten met onze leveranciers.

Ruim 60 jaar een betrouwbare partner

Sinds 1954 is Vreugdenhil als Nederlands familiebedrijf actief op de zuivelmarkt. Iedere dag werken wij hard om het goede van melk beschikbaar te maken aan iedereen in de wereld. Wij zijn gespecialiseerd in melkpoeder, met vier productielocaties in Nederland. Vreugdenhil Dairy Foods verwerkt meer dan een miljard kilogram melk per jaar in duizenden tonnen melkpoeder, die we exporteren naar 130 landen wereldwijd. 

Onze activiteiten omvatten de gehele zuivelketen: van gras tot glas. Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie en distributie van melkpoeder, kennen wij de zuivelketen beter dan ieder ander. Dat betekent dat u van inkoop tot productie, verkoop en verscheping op ons kunt rekenen. In dit hele traject voeren wij continu controles uit op de kwaliteit van onze producten en het niveau van onze dienstverlening. Daardoor kunnen wij onze producten over de hele wereld aanbieden, ongeacht het seizoen.

Vreugdenhil kent langdurige klantrelaties en warme contacten met onze leveranciers en hecht daaraan veel waarde. U kunt op ons rekenen.