Contact

Creating Shared Value

Corporate Strategie

Missie en visie

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder spelen we hierop in door het beste van melk te leveren. De hoge kwaliteit van Nederlandse melk en onze jarenlange ervaring maken dat wij het verschil kunnen maken voor miljoenen consumenten wereldwijd, elke dag opnieuw. Het is meer dan een missie: het is onze roeping.
We bring you the best of milk

Great Place To Work

Vreugdenhil wil een plek zijn waar onze 400 medewerkers genieten van hun werk in een goede gezondheid, en zo bijdragen aan het succes van ons bedrijf. We willen ons blijven ontwikkelen en verbeteren, op individueel niveau en als bedrijf. Zodat alles iedere keer weer een stap beter gaat.

Climate neutral

In onze meerjarenstrategie Marathon ’22 spreken we onze ambitie uit wat betreft duurzame energie: in 2029 wil Vreugdenhil klimaatneutraal produceren. Een grote uitdaging, maar door voorop te lopen blijven we competitief en verkleinen we onze impact op het milieu. En hiermee sluit Vreugdenhil aan bij de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.