Contact

Over Vreugdenhil

Kwaliteit van onze melkpoeders

De producten van Vreugdenhil hebben een uitstekende reputatie op het gebied van voedselveiligheid en constante kwaliteit. 

Kwaliteit en voedselveiligheid

Onze 850 gecertificeerde melkveehouders leveren de beste kwaliteit melk en voldoen aan de strengste eisen voor hygiƫne en voedselveiligheid. Vreugdenhil Dairy Foods selecteert met zorg grondstoffen bij leveranciers. Wij verwerken de verse melk van onze 850 melkveehouders binnen 24 uur in onze fabrieken in melkpoeder. De excellente melk geeft ons de mogelijkheid om elke dag hoogstaande melkpoeders te leveren voor talloze toepassingen wereldwijd.

Wij voeren constante controles uit in onze eigen laboratoria en verbeteren onze producten voortdurend. Het Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel (COKZ) ziet toe op de naleving van warenwettelijke normen en EU-regelgeving. Bovendien beoordelen we in onze laboratoria onze producten dagelijks op smaak, geur en uiterlijk.

 

Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Daarom ontvangen wij een premie voor onze melk.
Arie en Joke de Jongh
Melkveehouders in Herwijnen

Kwaliteitscertificaten

  • FSSC 22.000
  • SKAL voor biologische melkpoeder
  • Kosher
  • Halal

Biologisch, halal en kosher 

Naast de gebruikelijke certificeringen voor de voedselindustrie, heeft Vreugdenhil Dairy Foods ook bijzondere certificeringen. Zo kunnen we altijd aan uw wensen tegemoet komen. Wij produceren biologische melkpoeder en hebben daarvoor het certificaat. SKAL Biocontrole is de organisatie die toeziet op de naleving van de biologische productievoorschriften. Ook bezit Vreugdenhil de certificeringen voor halal en kosher. Informeert u naar de mogelijkheden via +31 33 30 35 000 of info@vreugdenhil.nl.

Laboratorium Vreugdenhil
Ik krijg regelmatig trainingen over hygiëne en veiligheid. Zo levert Vreugdenhil de hoogste kwaliteit melkpoeders.
Jip Schoonen
Teamleider Laboratorium, Vreugdenhil Dairy Foods