Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
wilt u meer weten over onze producten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Voor dagverse zuivelproducten zoals toetjes en yoghurt(dranken) wordt magere melkpoeder gebruikt om de structuur te verbeteren en het eiwit te verhogen. Het caseïne eiwit in de magere melkpoeder is naast nutritioneel ook functioneel vanwege het verdikkende effect waardoor yoghurt en toetjes steviger worden.
In delen van de wereld waar minder verse melk beschikbaar is worden onze melkpoeders gebruikt voor de productie van kaas en yoghurt.
Door in onze fabrieken de hittebehandeling aan te passen zorgen we ervoor dat onze melkpoeders ook uitstekend kunnen worden gezet voor het maken van diverse soorten kaas. Onze magere melkpoeder die een lagere hittebandeling heeft gehad is hiervoor uitermate geschikt.
Ook in de yoghurtproductie worden onze melkpoeders en fatfilled poeders veel gebruikt. Het eiwit draagt bij aan de structuur en de plantaardige olië in de fatfilled poeders vervangt het melkvet.
Naast melkpoeder bieden we ook vloeibare room aan wat gebruikt kan worden voor het maken van o.a. boter, (UHT) room maar ook producten zoals slagroom, taarten en soesjes.
wilt u meer weten over onze producten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.